Η ιστορία Μας

Πως ξεκινήσαμε...

 

 

Από το ξεκίνημά του το 1984 το σιδηρουργείο ΛΕΒΕΤΑΣ δημιουργεί προοδευτικά ένα Brand ποιότητας και συνέπειας ανάμεσα στα τεχνικά γραφεία και τους κατασκευαστικούς ομίλους της Βόρειας Αθήνας και όχι μόνο.

Εξελικτικά η επιχείρηση γίνεται γρήγορα μία από τις πιο επαγγελματικές και αξιόπιστες παρόχους μεταλλικών κατασκευών.

Δίνοντας προσοχή στην λεπτομέρεια όλες οι κατασκευές μας δημιουργούνται 100% στο χέρι με άρτιο αποτέλεσμα ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του Αρχιτέκτονα, του μηχανικού, του πελάτη που μας εμπιστεύτηκε.

Βασικές αρχές μας η συνέπεια, η ασφάλεια και η αξιοπιστία μας. Επικεντρωνόμαστε στον πελάτη μας. Προμηθευόμαστε πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας για την κατασκευή πλήθους προιόντων. Οι κατασκευές μας διακρίνονται για την αντοχή τους στο χρόνο και την υψηλή αισθητική τους. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό , την κατασκευή και την τοποθέτηση σε όποια μεταλλική κατασκευή μας ζητηθεί από την πιο μικρή ιδιοκατασκευή μέχρι και μεγαλύτερα έργα που θα σας εκπλήξουν θετικά με την εξυπηρέτηση και  την ποιότητα της εργασίας μας. Συζητάμε μαζί τις απαιτήσεις σας, κάνουμε τις προτάσεις μας και φτάνουμε στο ιδανικό για εσάς αποτέλεσμα.

Πως μπορούμε να σου φανούμε χρήσιμοι;

Επικοινώνησε μαζί μας αν θέλεις να φτιάξεις μία κατασκευή σιδήρου

Διεύθυνση :

Χριστιανουπόλεως  98, Γαλάτσι

Τηλεφωνα επικοινωνιασ

Ακολουθήστε μας στα Social